sreda, 14. avgust 2013

NOVI IZDELKI NA Mmm...


Bogomolki sva danes za vas pripravili nove izdelke na črk M, ob katerih se ti res zazdi, da mi jih lahko pojedel :-) mmm, mamljivo!
  • VRTNIČNO MILO Z RDEČO GLINO IN KOŠČKI OLIVNEGA MILA, ki je nastalo po nasvetu prijazne prodajalke bioparkovih izdelkov v Supernovi, HVALA za nasvet, bogomolki sva veseli vsakega komentarja, nasveta in pomoči :-)
  • MILO LIMONCELLO z limeto s piling učinkom, ki osvežuje in kožo naredi voljno, ostružki limete pa nežno odstranjujejo povrhnjico odmrle kože na telesu.
  • MANDLJEVO MILO z burbonsko vanilijo in pilingom, ki kožo nahrani, koščki mandljev poskrbijo za odmrlo kožo, vonj po pravi vaniliji pa daje milu prijeten vonj.
  • MILO S SIVKO in piling učinkom, sivka deluje pomirjevalno in rahlo antibakterijsko, dodatek medu in olivnega olja pa kožo nahrani.
  • MLEKO ZA TELO z bergamotko: občutek na koži je osvežujoč, dodatek mandljevega, jojobinega olja in e-vitamina pa kožo nahrani.
Mleko za telo v 100 ml in 200 ml embalaži.
Slike sledijo, ko se mila strdijo :-) evo slikice:

    Milo limoncello še v tekočem stanju.



Mandljevo milo takoj po vlitju v kalup. 

Mila v trdem stanju in milo s sivko še v tekočem.

*** Izdelava naravnih mil in kremic naju je čisto navdušila, pa še dobro delo sva naredili za telo in dušo. ***

2 komentarja:

  1. Dragi bogomolki,
    z veseljem sem prebrala vajine nasvete.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga obiskovalka najinega bloga, bogomolki sva veseli, če naju berete in si morda utrgate nekaj časa zase in se enostavno imate radi :-)

      Izbriši